Κανελλοπούλου Γεωργία
Κανελλοπούλου Γεωργία

Κανελλοπούλου Γεωργία

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις ανθρώπους απλούς της διπλανής πόρτας , γυναίκες με παιδιά-θέληση και όραμα φίλαυτη την πόλη να συμμετέχουν στα κοινά.
Μια από αυτές είναι και η Γεωργία Κανελλοπούλου ή για τους φίλους Γωγώ.

Η Γωγώ γεννήθηκε στην Κοντοβάζαινα Αρκαδίας, όμως ζει πάνω από 30 χρόνια στην πόλη μας, έχει αγαπήσει αυτόν τον τόπο και θέλει το καλύτερο για αυτόν.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο ανηλίκων αγοριών 10 και 12 ετών αντίστοιχα.Άφησε την δουλειά της τα τελευταία χρόνια για να μεγαλώσει τα παιδιά της, λόγω έλλειψης επαρκών υποδομών της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Παρ’ όλα αυτά όμως ασχολείται ενεργά τα τελευταία 6 συνεχόμενα έτη με τα προβλήματα των σχολείων και την τελευταία τριετία ως εκλεγμένο μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολειού που φοιτούν τα παιδιά της στην πόλη μας.

Έχει πασχίσει και αυτή με τον τρόπο της με πολύ προσωπική αλλά και ομαδική δουλειά για τα προβλήματα των σχολείων μας. Πιστεύει σε μια πόλη που αγαπάει και νοιάζεται τους ανθρώπους της , σε μια πόλη που θέλει την ασφάλεια των παιδιών της στους δρόμους, τις διαβάσεις, τα πεζοδρόμια, στα σχολεία στις δραστηριότητες, αθλητικές και μη.

Πιστεύει σε μια πόλη ασφαλή για τους κατοίκους της, καθαρή, πράσινη και πρόσβαση από όλους.

Απλά ”Αγαπώ Ζωγράφου” και αυτό είναι αλήθεια.