Κουκλάκη Δέσποινα
Κουκλάκη Δέσποινα - Αγαπώ Ζωγράφου

Κουκλάκη Δέσποινα

Ελεύθερη Επαγγελματίας – Χορογράφος

Είμαι η Δέσποινα Κουκλάκη και “Αγαπώ Ζωγράφου” με όλη την σημασία της έκφρασης! Η καταγωγή μου είναι από το Ρέθυμνο της Κρήτης, αλλά γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στον Δ. Ζωγράφου, όπως και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας μου.

Έζησα όπως όλοι μας…χρόνια με αλλαγές, νοοτροπίες, αποφάσεις… για τον Δήμο που αγαπώ.
Όμως ονειρεύομαι και στοχεύω μαζί με τους ομοϊδεάτες μου ο Δήμος μας να γίνει Πρώτος σε Όλα ! Έχει το υπόβαθρο. Είναι ένας δήμος που «κληρονομικά» αν τον δούμε… αξίζει να γίνει πρότυπο!

Η Δημοτική Κίνηση “Αγαπώ Ζωγράφου” αποτελείται από ανθρώπους νέους και άφθαρτους. Με πάθος ζητούν εξέλιξη και είναι κάτι εφικτό.

Πάνω από 20 χρόνια υπηρετώ την ανάγκη του ανθρώπου για υγεία, χαρά και ευεξία.
Είμαι δασκάλα χορού και χορογράφος ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Danzarte .
Μια ιδιαίτερη ευαισθησία με οδήγησε να ασχοληθώ συνειδητά και με υπευθυνότητα και με ανθρώπους σε αμαξίδια και όχι μόνο.
Έτσι χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον παρέα!

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο και πειθαρχία. Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας πρωτοπόρο σε όλα. Έτσι που να μπορούν να πουν οι πολίτες του Δήμου Ζωγράφου , «είμαστε υπερήφανοι και ευτυχισμένοι που ζούμε σ αυτό το «κομμάτι γης».

Ως τώρα , στην δημοτική κίνηση “Αγαπώ Ζωγράφου” – με «καπετάνιο στο τιμόνι» τον Κωστή Παπαναστασόπουλο – μπορεί να είμαστε νέοι
αλλά ήδη δείξαμε έργο. Μαζί μια αγκαλιά δείξαμε τι μπορούμε. Έτσι κι αλλιώς το σύμπαν είναι διάφανο και όλα φαίνονται!

Απομένει να μας εμπιστευτείτε χωρίς δισταγμό!

Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου όπως είπε και ο Αβραάμ Λίνκολν.