Πελέκης Παναγιώτης
Pelekis

Πελέκης Παναγιώτης

Ιδιωτικός υπάλληλος

Ονομάζομαι Παναγιώτης Πελέκης, γέννημα θρέμα Ζωγραφιώτης. Είμαι απόφοιτος ΤΕΛ Ζωγράφου και απόφοιτος σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων με άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζομαι σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στις Κυκλάδες. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συμβασιούχων Ελλάδας, καθώς ήμουν για αρκετά χρόνια συμβασιούχος στον ΟΓΑ.

Αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Αγαπώ Ζωγράφου»  χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Γνωρίζω τον Κωστή Παπαναστασόπουλο περισσότερο από 5 χρόνια και γνωρίζω την αγάπη που έχει για την περιοχή μας, τις γειτονιές μας και τους κατοίκους της. Η ενέργεια που έχει με γεμίζει ελπίδα ότι κάτι καλό ξημερώνει για τον Δήμο μας.

Δεν φτάνει όμως ο κινητήρας σε μια μηχανή αν τα γρανάζια της δεν δουλεύουν σωστά. Έτσι κι εδώ με την ενέργεια που με διακατέχει, την αγάπη για την περιοχή μου, την γνώση των προβλημάτων, που η τελευταία δημοτική αρχή όχι μόνο δεν τα μείωσε αλλά τα αύξησε, συμμετέχω ως ένα σημαντικό γρανάζι και όλοι μαζί οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Κωστή θα φέρουμε τον Δήμο μας μέσα στους πρώτους στην Ελλάδα, σε ανάπτυξη, ευημερία, προοπτική.

Πάμε να φτιάξουμε την γειτονιά που μας αξίζει…

Διαγράφουμε το μαύρο παρελθόν και παρόν και χτίζουμε ένα αισιόδοξο μέλλον.

Ψηφίζουμε «Αγαπώ Ζωγράφου» στις 26 Μαίου.