Βαλκανάς Γιώργος
Βαλκανάς Γιώργος - Αγαπώ Ζωγράφου

Βαλκανάς Γιώργος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ονομάζομαι Γιώργος Βαλκανάς, είμαι 47 χρονών, Ιδιωτικός Υπάλληλος με σπουδές στο Marketing και στην Ιστορία της Τέχνης. Πατέρας 2 τέκνων, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά από γονείς μετανάστες και στα εφηβικά μου χρόνια ήρθαμε στην Ελλάδα. Ζω στην πόλη του Ζωγράφου τα τελευταία 20 χρόνια. Κατάγομαι από την πλευρά του πατέρα μου από την Σπάρτη και από την πλευρά της μητέρας μου από την Βέροια. Αποφάσισα πριν 5 χρόνια, μαζί με νέους ανθρώπους, να ξεκινήσουμε την δράση μας και την δημιουργία του “Αγαπώ Ζωγράφου“.

Τα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας, της πόλης που ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου, είναι αυτά που με απασχολούν. Η έλλειψη ελεύθερων χώρων άθλησης, τα τεράστια προβλήματα καθαριότητας και φωτισμού, η ανασφάλεια όλων μας, για τα παιδιά μας αλλά και εμάς τους ίδιους, η ανύπαρκτη προσβασιμότητα σε δημόσιες υπηρεσίες και κτήρια, ΔΕΝ θα μπορούσαν να με αφήσουν αμέτοχο…

Θεμέλιοι λίθοι του Αγαπώ Ζωγράφου είναι οι αρχές απόστασης από κομματικές αγκυλώσεις, από χρίσματα, αλλά και από “χρηματοδότες” και υποχρεώσεις. Με αυτά αλλά και με κινητήριους μοχλούς τη θέληση μας, τη δίψα μας, αλλά και το πείσμα μας για έργο και εθελοντισμό, κινούμαστε καθημερινά αυτά τα 5 χρόνια στις γειτονιές και δρόμους του Ζωγράφου.

Προσπαθούμε με την τεχνογνωσία των μελών του Αγαπώ Ζωγράφου, για μία καλύτερη πόλη, μία πιο ‘’έξυπνη’’ πόλη, μια πόλη που θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους αναπτυξιακούς πόρους. Μία πόλη με μέλλον!

Αφήνοντας πίσω το παλιό, τους δεινοσαύρους της τοπικής πολιτικής σκηνής, με επικεφαλής τον Κωστή Παπαναστασόπουλο, ζητάω και ζητάμε την υποστήριξη σας για ένα καλύτερο αύριο και μια καλύτερη πόλη.