Βαρναβέλιας Νίκος
Βαρναβέλιας

Βαρναβέλιας Νίκος

Ελεύθερος επαγγελματίας

Ονομάζομαι Νίκος Βαρναβέλιας, είμαι 45 ετών και δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα από το 1998 ως ιδιοκτήτης επιχείρησης τηλεπικοινωνιών. Κατοικώ στα Άνω Ιλίσια από το 1981 όπου εδώ μεγάλωσα, πήγα σχολείο, παντρεύτηκα, έκανα 2 παιδιά και ξεκίνησα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Αγαπώ την πόλη μου και θέλω το καλύτερο γι’αυτήν.

Τις τελευταίες δεκαετίες παρατηρώ ότι η δική μου γενιά, και ακόμα περισσότερο οι νεότερες, ασχολούνται όλο και λιγότερο με τα κοινά και την πολιτική. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για τα κοινά, είτε γιατί κουράστηκαν να βλέπουν τις ίδιες καταστάσεις χωρίς καμία αλλαγή. Μάθαμε να παρακολουθούμε αυτά που μας «σερβίρουν»και απλά να αναρωτιόμαστε το γιατί… «γιατί δεν κάνει κάποιος την αλλαγή που χρειαζόμαστε;»… «γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιες καταστάσεις και αποφάσεις είναι λάθος και ήδη δοκιμασμένες;». Οι σκέψεις μου αυτές συνάδουν με τις σκέψεις της πλειοψηφίας των νέων ανθρώπων, με βάση όσα ακούω τριγύρω μου και όσα συζητάω. Μήπως λοιπόν, πρέπει να ενεργοποιηθούμε και να ασχοληθούμε με τα κοινά, έστω και για πρώτη φορά, για να κάνουμε την αλλαγή στην πόλη που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας;

Προσωπικά, η ευκαιρία να κινητοποιηθώ μου δόθηκε με τον Κωστή Παπαναστασόπουλο και τα άτομα που απαρτίζουν το “Αγαπώ Ζωγράφου“. Βρήκα μια ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους νέους, της διπλανής πόρτας, που το σκεπτικό τους συγκλίνει κατά πολύ με το δικό μου. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, ώστε να μπορέσω να προτείνω νέες ιδέες για την καλυτέρευση της πόλης μου, της γειτονιάς μου, χωρίς να αναλώνομαι σε κομματικές προκαταλήψεις και διαξιφισμούς, κάτι που κάνουν οι πολιτικοί καθημερινά προασπίζοντας ξεκάθαρα τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για νέους ανθρώπους να βγουν μπροστά! Για μια καλύτερη πόλη! Για ένα καλύτερο αύριο!

Σας καλώ να στηρίξετε εμένα και τον συνδυασμό μας, για να σας αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά.